esküvőszervező Tanfolyam
 
 
 

'Akkor teljes az életed, ha azzal foglalkozhatsz, ami boldoggá tesz...'

Esküvőszervező tanfolyamunk előadóinak az esküvői szakma legismertebb képviselőit kértük fel, a szakmát Rátkai Tímea, a Magyarországi Esküvőszervezők Szövetségének alelnöke, az Esküvő Lépésről-lépésre című könyv szerzője oktatja!
A hazánkban sikeres esküvőszervezők több, mint 80%-a nálunk végzett az elmúlt évtizedben!

Tanfolyamaink rendszerint teltházzal futnak, büszkeséggel és örömmel tölt el, hogy a nálunk végzettek közül egyre több névvel találkozunk a szakmában, látjuk sikereiket! Előadóink a velünk kapcsolatban álló szakmák jeles képviselői, akik a nálunk végzett hallgatóknak alvállalkozói szerződéseket ajánlanak fel! Oktatóink között van esküvőszervező, virágkötő, dekoratőr, fotós, videós, vőfély, zenekar, stb.

Budapesten a következő csoportunk 2013 októberében indul. Csoportunk maximális létszáma maximum 60 fő. A helyeket a beiratkozások sorrendjében töltjük be, és a maximális létszám elérését követően már csak következő csoportunkba tudunk majd biztosítani, melynek tervezett kezdési időpontja 2014 tavasz.

2013 októberi tanfolyamunk 6 alkalmas intervallumban zajlik, vasárnaponként.

A hat időpont:

Október 13. - Vasárnap
Október 20. - Vasárnap
Október 27- Vasárnap
November 10 - Vasárnap
November 17 - Vasárnap
November 24 - Vasárnap

Ezen a tanfolyamon az előadások 10.00 órától 16.00 óráig tartanak majd.

A tandíj tartalmazza a digitálisan kiosztott jegyzetek, egyéb kellékek díját, ezen felül további fizetendő költség nincs!

A nagy érdeklődésre való tekintettel egyre több vidéki városban is indítunk tanfolyamot:

  • 2013 szeptemberében Debrecenben,
  • 2013 szeptemberében Székesfehérváron,
  • 2014 márciusában Győrben.

Ezekről a képzéseinkről bővebb információt a www.eskuvoszervezotanfolyam.hu weboldalon találsz.

Mivel a létszám jelenleg is maximálva van, így kérek mindenkit, hogy mielőbb jelezze részvételi szándékát akár e-mailben az info@eskuvoszervezotanfolyam.hu címen, akár az oldalon található formban. Információ telefonon: 06-20-351-9678

Tanfolyam azonosító: 00011173

 
 
 
Impresszum