esküvőszervező Tanfolyam
 
 
 

Az utóbbi években az esküvőszervezői munka egyre nagyobb sikereket ér el, és ezzel együtt egyre magasabb követelményeket állít elénk a piac. Tanfolyamaimmal és az Esküvőszervezők Szövetségében végzett munkámmal igyekszem az igényeknek tökéletesen megfelelő esküvőszervezői mintát állítani. Mindez azzal is jár sajnos, hogy a szakmai képzés és érdekképviseleti feladatok mellett egyre kevesebb időm jutott az esküvőkre.

Mindemellett még mindig a legfontosabbnak tartom a fiatal párok esküvőinek személyre szabott, professzionális megszervezését. Szükségem volt új kollégákra, akik segíthettek a cég operatív teendőiben.

Az esküvőszervezéssel foglalkozó kollégák mindegyikét én készítettem fel, és munkájukat ma is felügyelem, koordinálom. Munkatársaimat úgy választottam ki, hogy én is a megrendelőinkkel együtt biztos lehessek abban: az esküvő és a mögötte rejlő szervezői munka olyan, amire én is büszke lehetnék. Minden egyes esküvővel kapcsolatban megbeszéléseket tartunk, hogy tapasztalataimmal segíthessem őket. A teljes alvállalkozói csapat rendelkezésünkre áll, hogy minden igényt profi módon kielégíthessünk.

A szervezés menete nem változott. Az első találkozóra szinte mindig elkísérem a kollégákat, a beszélgetés alapján együtt puhatoljuk ki a megrendelők ízlését, a számukra tökéletes esküvő minden részletét. Az ajánlatgyűjtés és készítés folyamatát és végeredményét ellenőrzöm, mert számomra fontos, hogy az ifjú pár tényleg azt kapja, ami nekik valóban a legjobban megfelel. Munkatársaim kimennek az esküvőre is, és ott gondoskodnak arról, hogy minden gördülékenyen működjön, hogy a pár csak a szép pillanatokra emlékezzen, és ne kelljen foglalkozniuk a felmerülő, megoldandó kérdésekkel.

Cégünk minden munkatársának az a legfontosabb és az jelenti a legnagyobb szakmai örömet, ha az esküvő tökéletesen, millió szép pillanatból álló igazi Nagy Napként marad meg az ifjú pár és a násznép emlékezetében.

 
 
 
Impresszum