esküvőszervező Tanfolyam
 
 
 

Az esküvőszervezés cégünknél továbbra is ingyenes.
A szervező a szolgáltatóktól kap jutalékot, így a munkáját nem Ti, hanem a szolgáltatók fizetik meg.

Az első beszélgetés, továbbá az ajánlat elkészítése szintén díjtalan, mert mi hiszünk abban, hogy az elkészített ajánlat minden tekintetben elnyeri tetszéseteket, és minket bíztok meg esküvőtök megszervezésével.
Az esküvőszervező az előkészületek során tanácsokkal lát el Benneteket, illetve bármikor fordulhattok hozzá kérdéseitekkel, kéréseitekkel.
Az általunk szervezett esküvőkre egy fő szervező jelenléte cégünk nászajándéka az Ifjú Pár számára. Ő segít levenni vállatokról a nagy napon is a szervezési teendőket, segít vendégeiteknek, irányítja a szolgáltatókat, a háttérben hangolja össze az eseményeket.

Amennyiben az esküvő szervezését önmagatok oldjátok meg, természetesen lehetőség van csupán tanácsadás kérésére, vagy a lebonyolításban történő segítség igénylésére.
Ebben az esetben ennek díjai:
Tanácsadó beszélgetés esküvőszervezővel: 10.000 Ft/óra
Lebonyolítás az esküvő napján: 8.000 Ft/ óra, minimum 10 óra időtartamra.
Kérjük, amennyiben az esküvő lebonyolítása során Rátkai Tímea jelenlétéhez ragaszkodtok, azt mindenképpen időben jelezzétek, mert minden napra egy ilyen igényt áll módunkban kielégíteni. Ebben az esetben ennek díja: 10.000 Ft/óra, de minimum 10 óra.

 
 
 
Impresszum